Головна » 2012 » Січень » 27 » День молоді
17:31
День молоді

                                    МОЛОДІ ТАЛАНТИ КОБАК!

Юність…Здається, найкращі роки для кожного з нас. Час, коли чарівна квітка життя тільки починає розпускати свої пелюстки… Час, який прокладає нам дорогу до здійснення, реалізації наших планів і головних цілей… Час, коли ми в праві мчати  по життю на повній швидкості, і з повним ентузіазмом творити шалені вчинки і палко кохати… Які серйозні слова! Але з іншого боку ми ще діти, які залишаються під крилом батька і матері. Настане час і найрідніші нам люди відпустять нас у самостійний політ…

26 червня, в офіційний День молоді, творчий колектив БК села Кобак спільно із бібліотекою організували святковий концерт. Вела захід студентка Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича Іванна Стеф'юк.

                        

Яскравим фоном до її вступних слів були слайди, що відображалися на прожекторі. Переглядаючи картинки із життя, глядачі могли зрозуміти їхню зворушливу тему. Це шлях до молодості від немовляти, яке безмежно любить своїх батьків до юної людини, перед якою попереду – справжнє, доросле життя…

Після цього слово було надане самим учасникам, які представили свої вміння у кількох жанрах. Слова пісень, які звучали того дня на сцені, були про найдивовижніше почуття на планеті   -  кохання, силу якого вдалося донести виконавцям: одному із художніх керівників Іванові Симотюкові, гостю із села Рибного Віталію Луцюку, старшим ученицям школи Діані Мицкан, Олесі Мицканюк, Сніжані Негрук.

                         

 

                      

Проникливі музичні інструменти також мали місце у концертній програмі. Грайливий акордеон у руках Василя Мицканюка потішив «Українськими мелодіями», а  романтична гітара цілком імпонувала акустичному дуету Віталія Радиша та Олега Чурука, які виконували хіт 90 – х  «Вона».

                         

Розвеселити присутніх зуміли гуморески, прочитані Назарієм Божаком, Оксаною Стусяк, Володимиром Будзом. Чарівність красного літа і містику Купальської ночі художнім читанням передали автор рядків і ведуча свята.

                       

       

        

Доволі запальними були і танці. Спочатку жваві поварята «готовили їсти», ансамбль «Барвінок» підтанцювував виконавцю…А далі – справжній драйв!   Постановка «Military», гурт «Stap up» зуміли викликати неабияке захоплення.

А брейк-данс колектив «RMX Style» наприкінці свого номеру склав справжнісіньку піраміду з учасників групи, що теж виглядало не менш ефектно!

       

Крім цього, глядачі милувалися художніми роботами – ескізами, натюрмортами, виробами із шкіри. Їх виконали студенти училища при КІПДМ ЛНАМ Вадим Дивоняк та Назарій Рак.

Після всіх номерів слово було надане вчителю зарубіжної літератури, творчій людині Ірині Савицькій. Вона привітала учасників свята із чудовими виступами і подякувала колективу БК за організацію такого концерту. Зокрема, ведучій та директору Галині Книш, яка запросила усіх бажаючих на перегляд фільму «Аватар» і сучасну дискотеку, що чекали нашу молодь попереду.

         

Звичайно, всі ми хочемо цвісти завжди… І будемо! Якщо у душі залишатимемося молодими і матимемо єдине прагнення - йти вперед!

Зі святом!

 

 Юлія Девда, учениця 11 – Б класу,

Кобаківської ЗОШ І – ІІІ ступенів.


 

 

Переглядів: 803 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Ви житель нашого села?
Всього відповідей: 48
Міні-чат
200
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0