Головна » 2012 » Січень » 26 » Молитва серця…
23:33
Молитва серця…

Молитва серця….

    Саме під такими словами 3 квітня  у просторому та оригінально оформленому залі  бібліотеки БК Кобак  відбулося літературно – духовне свято.  Метою події було висвітлення ролі молитви у нашому житті. Тим більше, у такий важливий час, як піст. Адже протягом нього кожен із нас повинен щиро молитися та просити пробачення за вчинені гріхи, щоб у Великодній день впустити у своє серце ЛЮБОВ…

   Жителі нашого села не були байдужими до такої теми, хоча у залі їх була невелика кількість, що ще раз довело про те, що людям не вистачає часу на такі вечори, та разом із своїми сім'ями відвідали захід, організований директором Г.Я. Книш і завідуючим бібліотеки Н.Я. Дивоняк.

                                                                                       

 Почалася подія із зворушливих віршів першокласників  - Н.Божака та О. Пуганової.  Свято вела авторка цих рядків.

                                       

Серед її слів були вдало вплетені музичні композиції, які виконували хор православної та греко – католицької церков. Пісні "Хочу я з тобою жить", "За все Тобі я дякую, Ісусе", "Бог - Любов", "Пісня серця", "Прийди до мене, милий Ісусе", "Через поле України ішла Божа Мати" та інші спонукали  людей навернутися до Бога. А ще – завжди дякувати Йому за труднощі та випробування, ласки і щедроти, які Він посилає нам зверху. На заході звучали і вірші:"Не треба жертв великих…",  "Ти ж Цар, Ісусе", "Любов розп'ята на хресті", які читали М.Попенюк, учень школи С.Дивоняк, ведуча.

           

Також лунали молитви "До Ісуса Христа" та "До Матері Божої", які до сердець глядачів доносила О.Книш.

                        

Своїми віршами та піснями вразили і наймолодші учасники свята  – третьокласники, під керівництвом своєї вчительки Кричун Г.І.

   Завершився літературно – духовний  вечір молитвою "Отче Наш" та величним гімном "Боже Великий, Єдиний…". На заході був присутній голова села Кисилиця О.Ф., який подякував організаторам та учасникам і додав: "Було б чудово, якщо б такі свята проводилися якомога частіше".

    Як на мене, ця подія зміцнила нашу віру в силу молитви. "Молитва – могутня зброя, невичерпний скарб, невичерпне багатство, мати безчисленних   дібр", - ці високі слова подвижника Христової церкви Івана Золотоустого є доказом того, що щира розмова із Богом неодмінно допоможе нам. Разом із нею ми подолаємо всі труднощі, повіримо у здійснення того, що для нас є важливим, полюбимо світ і людей у ньому.

    Адже недарма Ісус Христос казав такі напутні слова: "Бо що, молячись, просите – віруйте, що одержите, і буде Вам!"

Юлія Девда, учениця 10 – Б класу,

Кобаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Переглядів: 580 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Ви житель нашого села?
Всього відповідей: 48
Міні-чат
200
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0