Головна » 2012 » Січень » 28 » Осінній вернісаж
13:14
Осінній вернісаж

Саме під такою назвою 25 листопада у Кобаківській ЗОШ пройшло свято талантів. Ця п'ятниця стала гідним підсумком тижня учнівського самоврядування, протягом якого школярі  брали активну участь у різноманітних конкурсах: демонстрували дизайнерські вміння на кращу ікебану, плакат, показували спортивну першість. Цей день став яскравим завершенням цьогорічної шкільної осені. Ініціатором свята виступили педагог організатор Гулян Л. Т. До участі в осінньому концерті було залучено 8 – 11 класи. Гостями на святі були й учні початкових класів.    Конкурсанти показували свої вміння у чотирьох номінаціях: «Чарівне слово», «Срібний голос», «Золота струна» та «Кришталевий каблучок». Шоу, яке зібрало на одній сцені декламаторів і музикантів, співаків і танцюристів є одним із най- масштабніших у нашому закладі. Цьогоріч воно підкорилося нам вдев'яте! Тому й вимагало сумлінної, досконалої та щирої підготовки, щоб показати високий рівень нашого досвіду.

Того листопадового дня ошатна зала зібрала чималу кількість відвідувачів, серед яких були вчителі, учні, батьки та колишні випускники, тобто нинішні студенти. З їхніх поглядів можна було здогадатися, що вони з нетерпінням чекають свята й відмінних виступів

.       Дійство почалося зі слів організатора Гулян Л.Т., яка запросила усіх відвідати країну талантів. У неї присутніх повели другокласники-гномики, які своїм казковим танцем відкрили «Осінній вернісаж – 2011». Далі слово було передане ведучій, автору цих рядків, яка відзначила важливість заходу, представивши журі – тих людей, яким випала відповідальна місія – обирати кращих із кращих! Ними були: заступник директора з навчально – виховної роботи, голова журі Яремій Г.П., директор БК села Кобак Книш Г.Я, вчитель історії Сенчук В.В., молодий спеціаліст – вчитель зарубіжної літератури та християнської етики Букатчук І.В., берегиня традицій села, автор-упорядник книги «Здвиженський Храм» Смєлік М.І. та заступник директора з виховної роботи Крутофіст Н.М. Зі столика, на якому були виставлені оригінальні ікебани учасниць гуртка юних квітникарів-аранжувальників під керівництвом Боєчко В.Я., почесні судді мали змогу бачити якнайкраще

Після цього на сцену один за одним виходили учасники й кожного разу глядачі бачили нову частинку свята.

Художнє слово і пісні торкалися різних тем. Любов до найрідніших людей на планеті – мами й тата – передали п'ятикласники Будз Д., Никифорчин С. і Боднарук Х.

 

Про затишне сімейне  коло звучали пісні у виконанні четвертокласниці Том'юк А. та шестикласниці Девди Х. Україну величали учень дев'ятого класу Тарабас І. та другокласниця Дивоняк І.

                          

  Красу різнобарвної осені, чисту зливу жовтого листя та чари української ночі зобразили автор замітки й семикласниці Остап'юк С. і Сенчук І. Пісні про біленького котика Мурчика та мрію опинитися в казці звучали з уст п'ятикласниць Калинич І. та Лукинич В. – таких же мрійниць та авантюристок. Учениці 8 – Б класу, Самокишин Ю. та Ласкурійчук М. і п'ятикласниця Остап'юк Я. присвятили свої номери відомому новелістові Кобак Марку Черемшині, продекламувавши уривки з його творів і вірш – присвяту дитячого письменника нашого села Володимира Григорака. До філософічності та цінності життя, сили розмови з Богом – молитви та важливого людського почуття – совісті, звернулися шестикласниця Стусяк О., п'ятикласниця Церковнюк Н. та учениця дев'ятого класу Лукань Ю.

А яке свято може обійтися без усмішок і позитиву? Маленькі семикласниці-смайлики Кифорак Р. і Риптик В. та юний гуморист – восьмикласник Будз В. підняли настрій глядачів піснею та гуморескою. До теми вічного й чистого почуття – кохання були небайдужими старшокласниці: восьмикласниця Мицкан Д., одинадцятокласниці Негрук С. і Фодчук М.

                                  

 

Справді, читцям вдалося передати милозвучність і красу українського слова, а співакам – потішити глядачів приємним репертуаром.

 

Третя група – танцюристи, також неабияк здивувала, ба, навіть запалила зал гарячими ритмами. Народний колорит і молодечу вдачу продемонстрували «Гуцулка» 7 – А класу, постановка наймолодших учасників свята і танцювального гуртка «Вишиванка» - першокласників, присвячений Україні танець 5 – Б класу та жартівливий танок у виконанні 8 – Б. До пристрасного попурі відомих мелодій вдалися шестикласниці, а запальничками дня вважалися 7 – Б та 10 класи.

                   

Небайдужі до музики продемонстрували свої вміння гри на музичних інструментах. Це були шестикласник Чурук Є., дев'ятикласник Тарабас І., учениця п'ятого класу Томащук І. та автор рядків.

Безсумнівно, і слово, і танець, і музика, і спів зворушили душу кожного присутнього. За це вони дарували винуватцям події щирі оплески. А ті, у свою чергу, в понеділок на шкільній лінійці, виходили по заслужені нагороди.

Як бачимо, кожен із нас є особистістю, яка має талант. «Розвивати й не забувати своїх здібностей!» - головне гасло нашого шоу!

Юлія Девда, учениця 11 – Б класу

Кобаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Переглядів: 1198 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Ви житель нашого села?
Всього відповідей: 48
Міні-чат
200
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0